Comentaris dels pacientsAlguns dels comentaris que han deixat els nostres pacients:

  • Una gran professional que ha sapigut arribar a mi. És molt dur i has de posar molt de la teva part. S. V.
  • La teràpia m'ha ajudat molt a donar un gir de 180º a la meva vida, encara em falta molt camí per recórrer. Sempre podem canviar alguna cosa que no ens agradi de nosaltres, no és gens vergonyós demanar ajuda. A. P.
  • No sabia el que em passava i gràcies a l'ajuda del psicòleg he superat moltes pors, em conec molt millor, sé com enfrontar-me als reptes del dia a dia. La teràpia no és una cosa fàcil, però mai has de llençar la tovallola. Tot aprenentatge costa, però a la fi rebs la recompensa
  • ...des dels meus 18 i tinc 30... La perfecta ajuda per, amb les seves indicacions y el seu esforç, aixecar-me de les innumerables caigudes que a tots ens assalten al llarg de la vida. Merche, ets un sol! O. M.
  • M'aixecava cada matí creient que moriria d'un atac al cor, que em faltaria la respiració, que em detectarien un tumor maligne. Rar era el mes que no anava un parell de nits a urgències. Gràcies a l'ajuda psicològica m'he adonat de que no tinc res físic i que es tractava només d'ansietat que em mantenia en constant estat d'alerta. Fa aproximadament un any que no trepitjo cap hospital i em pregunto... em trobaran a faltar? S. C.
  • Per reconèixer les parts de nosaltres que no ens agraden i que volem canviar necessitem que ens diguin de vegades coses que no ens agrada escoltar... M'ha ajudat a fer "click" als meus interruptors interns, per veure les coses des d'altres punts de vista i poder canviar per viure i sentir-me millor. E. P.